Skip to content
TJÄNSTER

Hypnosbehandling

Hypnosbehandling
Hypnos - Healing trauma, sorg, negativa känslor, själsliga sår. Målet är att leva ditt liv med glädje och kärlek Om du har vandrat jorden med trauma, sorg, ångest, sorg, irritation och besvikelse eller andra negativa känslor då kan du tänka dig att det fi
Begäran om tid

Det är som vågor i havet och det kommer och går precis som vågor i månens olika faser. De syns inte men du kan känna dina känslor och de är sanningen som din visdomsdel visar dig. Hur du mår i det ögonblicket och det är upp till dig att agera för att må bättre. Hypnos är inte terapi utan hjälp till självhjälp. Hypnos fokuserar på ditt undermedvetna sinne vilket är dynamiskt och kraftfullt. Resultatet är ett ökat välbefinnande och självinsikt på vad du kan göra idag för att leva ditt liv du önskar imorgon. 

Jag utför professionell hypnossession och följer NGH’s etiska regler och riktlinjer. Detta innebär för dig som klient att du kan känna dig trygg och säker när du är hos mig. Jag arbetar under tystnadsplikt, så det som sägs här stanna här. Hypnos är något som kan användas till att lösa de flesta problem på väldigt kort tid eftersom det undermedvetna sinnet är mycket kraftfullt. Men det förutsätter ett samarbete och att du tillåter dig vara i ett hypnotiskt tillstånd och att släppa all rationella tankar. För allt handlar om att släppa tankarna och låta upplevelserna i det undermedvetna komma till dig och det är det precis det jag ska hjälpa dig med när du är här. Jag kan hjälper dig att hjälper dig själv. 

Varje Hypnos session är en unik livs erfarenhet för dig. Din egen resan att hitta frihet att skapa glädje och lycka i ditt liv. En Hypnos session är ca. 90minuter Hör av dig då hjälper jag dig på din väg. 

Ljus & Kärlek

Begäran om tid